Merdeka Event @ MIBC Melaka

Baraka Susu Kambing, Susu kambing Baraka
Baraka Susu Kambing, Susu kambing Baraka
Baraka Susu Kambing, Susu kambing Baraka

Pada Merdeka yang lalu, Baraka telah mengadakan promo & roadshow mengenai produk-produk dari Baraka – antaranyer ialah Susu Kambing segera Baraka & Produk Habbatus Sauda. Para pengunjung dapat merasa keunikan rasa Susu Kambing Baraka – tiada bau hamis kambing & ianya sedap untuk diminum begitu sahaja (pastinya selepas dibancuh) atau pun di campur ke dalam air minuman yang lain seperti Milo, Vico, Teh atau pun Kopi.

Kami amat gembira kerana para pengunjung dapat beramah mesra bersama-sama team Baraka & team Baraka juga tidak rasa penat untuk terus memberikan penerangan mengenai kebaikan produk Susu Kambing Segera & Habbatus Sauda. Kami berasa tanggungjawab ini haruslah dilaksanakan untuk menyampaikan maklumat yang tepat kepada para peminat Susu Kambing Baraka seperti ianya Halal (Sijil Halal dari JAKIM), mempunyai sijil dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan mematuhi MeSTI, yang memerlukan proses pembuatan mengikut garis panduan dari KKM.

Dan yang paling mengejutkan adalah Baraka memberi peluang pengunjung merasa produk baru dari Baraka – Ais Krim & Yogurt yang diperbuat dari Susu Kambing Baraka, ianya lazat dan mempunyai kalainan dari segi rasa. Enjoy the pictures below.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s